top of page

PLANETENS FRUKTKASSE

Planetens Fruktkasse hjälper dig att få i dig god och bra ekologisk frukt hela veckan. 

 

Välj mellan lilla fruktkassen (150 kr) som passar bra för 2 personer eller stora fruktkassen (250 kr) som passar bra för större familjer, eller för de som äter mycket frukt. Allt är ekologiskt, så klart!  

 

Fruktkassarna hämtas på Planeten Ekobutiken, Plangatan 7 i Alingsås, mellan kl 15 och 18 på tisdagar. Beställning behöver läggas senast måndag 09.00 samma vecka. Beställningen är bindande. Betalning sker i samband med upphämtning. 

Beställ enkelt kassen via mat@planetenekobutiken.se eller via vår Facebook eller Instagram - här beställer du enkelt genom att kommentera under veckans middagskasse-inlägg. Förtydliga att du önskar fruktkassen! Hämta din kasse på tisdagen och sen behöver du inte tänka mer på frukt för resten av veckan. Hälsofördelarna med ekologisk frukt får du på köpet! 

Observera att i och med att vi vill undvika svinn behöver din beställning vara bindande. Glöm inte att ange ditt namn och telefonnummer när du lägger din beställning. 

Fruktkassen är ett utmärkt komplement till Planetens Middagskasse, som hjälper dig att laga näringsrik, enkel och god mat under veckan. Läs mer om Planetens Middagskasse här

Colorful Fruits
bottom of page